قیمت بارکدخوان (لیست قیمت اسکنر بارکد)

قیمت بارکدخوان

بارکدخوان ها امروزه استفاده گسترده ای در فروشگاه ها، انبارها، بیمارستان ها و ادارات دولتی دارد. دستگاه های بارکد اسکنر از برندهای مختلف با قابلیت ها و امکانات مختلفی در بازار موجود هستند. رنج قیمت بارکدخوان ها بسیار گسترده است، طبیعی است که هرچه مقاومت و امکانات بارکد خوان بیشتر باشد قیمت آن نیز بالاتر خواهد بود. در صورتی که قابلیت های زیادی از بارکد خوان مورد انتظار نباشد، یک بارکدخوان ارزان نیز پاسخگوی نیازها خواهد بود. در ادامه فاکتورهای مهم که در زمینه قیمت بارکد اسکنر تاثیرگذار هستند، شرح داده خواهد شد:

قیمت بارکدخوان

بهترین مارک بارکدخوان

اصلی ترین فاکتوری که قیمت اسکنر بارکد را تعیین می کند برند یا مارک آن است. از میان بارکدخوان های لیزری تک بعدی از برند هانیول، دیتالاجیک، اسکار، آکسیوم و …، اسکنر بارکد لیزری هانیول قیمت بالاتری دارد. موتور اسکن هانیول از پرقدرت ترین موتورهای اسکن می باشد به طوری که برخی از سازنده های بارکدخوان از این انجین اسکن در دستگاه های خود استفاده می کنند. بارکد ریدرهای هانیول و دیتالاجیک برای مصارف صنعتی در محیط های آلوده با حجم کاری بالا کارایی بهتری دارند. در میان اسکنرها، قیمت بارکدخوان اسکار که ساخت کشور چین می باشد ارزان تر است. به طور کلی بارکد اسکنرها از برندهای متفرقه صرفا برای محیط های فروشگاهی با حجم کاری پایین مناسب هستند.

بارکدخوان یک بعدی و دو بعدی

فاکتور مهم بعدی قابلیت بارکدخوان در رمزگشایی بارکدهای یک بعدی و دوبعدی است. بارکدخوان های یک بعدی که معمولا از تکنولوژی لیزری برای رمزگشایی بارکد استفاده می کنند در مقابل بارکدخوان های دو بعدی قیمت پایین تری دارند. بارکدخوان های دو بعدی مکانیزم عمل پیشرفته تری دارند بارکدخوان های دو بعدی معمولا از تکنولوژی تصویر برداری یا ایمیجر (Imager)  استفاده می کنند به این ترتیب که از بارکد عکس می گیرند و سپس با الگوریتم های پیشرفته تصویر را آنالیز و رمزگشایی کرده و سپس اطلاعات را به بانک اطلاعاتی یا دیتابیس منتقل می کند. معمولا بارکدخوان های دو بعدی توانایی رمزگشایی بارکدهای یک بعدی را نیز دارند بنابراین محدودیتی ندارند.

بارکدخوان سیمی یا بیسیم

نحوه اتصال بارکدخوان به سیستم میزبان نیز از فاکتورهای بسیار مهم در تعیین قیمت بارکد خوان می باشد. بارکدخوان از این نظر به دو گروه بارکدخوان سیمی و بارکدخوان بیسیم تقسیم می شوند. اسکنرهای سیمی اطلاعات را از طریق کابل انتقال می دهند و قیمت پایین تری دارند، در حالیکه بارکدخوان های بیسیم یا وایرلس از طریق بلوتوث و وای فای اطلاعات را منتقل می کنند. بارکدخوان های سیمی محدود به محوطه استقرار هستند و نمی توان همه جا از آنها استفاده کرد اما بارکدخوان های وایرلس محدودیت حرکتی را از بین می برند و کاربر آزادانه می تواند در محدوده برد اسکنر از استفاده کند و اطلاعات را به صورت آنلاین به نرم افزار انتقال دهد. بارکد خوان هایی که توانایی استفاده از وای فای را برای انتقال اطلاعات دارند، دارای برد بیشتری نسبت به بارکدخوان های بلوتوثی دارند.

بارکدخوان بیسیم حافظه دار

بارکدخوان های وایرلسی که دارای حافظه داخلی و حافظه Flash هستند می توانند خارج از محدوده برد نیز بارکدها را اسکن کنند، با این تفاوت که به صورت آفلاین کار می کنند، یعنی اطلاعات را در حافظه خود ذخیره می کنند و هر زمان که در محدوده برد قرار گرفتند بلافاصله به صورت خودکار اطلاعات را به کلاینت منتقل می کند.

شکل بارکدخوان

بارکدخوان پوشیدنی

زمانی که صحبت از بارکد خوان می شود اولین چیزی که به ذهن می رسد همان بارکدخوان های دستی یا تفنگی است که اغلب در فروشگاه ها دیده می شود. اما بارکدخوان ها دارای اشکال و فرمت های دیگری نیز هستند که روی قیمت آنها تاثیر به سزایی دارد. دستگاه های فیکس اسکنر فرم ویژه ای از بارکدخوان هستند که در یک محل مشخص مستقر می شوند و کالاها از مقابل آنها عبور می کنند. سرعت اسکن این دستگاه ها بسیار بالاست و معمولا برای انبارهایی مناسب است که کالا از روی نوار نقاله با سرعت عبور می کند. بارکدخوان های پوشیدنی نیز فرم دیگری از بارکد خوان ها هستند. معمولا از این اسکنرها زمانی استفاده می شود که نباید حرکت کاربر محدود شود. در این صورت کاربر به راحتی بارکدخوان را روی مچ یا انگشت خود نصب می کند و به فعالیت خود می رسد.

IP بارکدخوان

درجه حفاظت یا کد آی‌پی یک عدد شامل دو رقم کنار هم می باشد که میزان مقاومت کالا در برابر نفوذ عوامل خارجی از جمله آب و ذرات گرد و غبار را نشان می دهد. رقم اول که بین ۰ تا ۶ است سطح حفاظت در برابر جسم سخت خارجی را نشان می دهد. رقم دوم بین ۰ تا ۸ است و میزان حفاظت را در برابر نفوذ آب (و نه هیچ مایع دیگر) مشخص می‌کند. درجه IP اکثر بارکد خوان ها 40 یا 42 می باشد، این درجه حفاظت معمولا برای محیط های معمولی کفایت می کند، اما در صورتی که بارکدخوان در محیط های بسیار مرطوب و یا حتی زیر آب مورد استفاده قرار بگیرد IP یک فاکتور بسیار مهم و تعیین کننده خواهد بود.

لوازم جانبی

به طور معمول هزینه لوازم جانبی نیز به صورت جدا پرداخت می شود. لوازم جانبی بارکد خوان شامل پایه، کریدل، باتری زاپاس می باشد. توصیه می شود برای دستگاه بارکدخوان حتما پایه یا کریدل تهیه شود زیرا استفاده از پایه جلوی آسیب های ناشی از افتادن را تا میزان زیادی کاهش می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *